fbpx

gloriana3

Gloriana - Three

De broers Tom en Mike Gossin vormen dezer dagen tezamen met Rachel Reinert de band Gloriana. Er was ooit nog een vierde lid, maar deze is afgehaakt in 2011 voor het uitkomen van het het tweede studio album “A Thousand Miles Left Behind”. Helaas moest de band hier via Twitter achterkomen, niet bepaald classy. Zou het album daarom Three heten?

vrijdag, 05 december 2014 09:29

Album recensie: Lady Antebellum - 747

Lady Antebellum - 747

Lady Antebellum - 747

747. Is het een Boeing? Yes it is. En het is tevens de titel van het zesde studioalbum van Lady Antebellum.

dinsdag, 25 november 2014 10:38

Album recensie: Mark Blomsteel – Crank It

Mark Blomsteel

Mark Blomsteel – Crank It

Mark Blomsteel. Een Rotterdammer die het probeert te maken in de country scene. En dat doet hij niet hier. Nee, daarvoor toonde hij een hoop lef. Hij pakte zijn boeltje op om zijn droom waar te maken. En waar doe je dat beter dan in het hart van de countrymuziek oftewel Nashville.

maandag, 29 september 2014 16:20

TV Serie recensie: Nashville

TV Serie recensie: Nashville

Deze serie mag niet ontbreken in de kijklijst van de hedendaagse countryliefhebber. De afleveringen zitten boordevol goede muziek en uiteraard de nodige drama. Nashville verteld het verhaal beginnende en gevestigde artiesten die worstelen met de perikelen van het leven. Denk hierbij aan de liefde, familie, keuzes, macht, alcoholisme en zelfs homoseksualiteit. De karakters zijn sterk en geloofwaardig neergezet en kunnen stuk voor stuk ook nog een aardig potje zingen.

Jamie Lynn Spears – The Journey (EP)

Jamie Lynn Spears – The Journey (EP)

Als je de naam Jamie Lynn Spears hoort denk je automatisch aan grote zus Britney. Jamie, het zusje van de grote (semi ontspoorde) Britney. Maar kan Jamie Lynn er ook wat van? Iedereen weet wel dat ze aan de weg naar succes timmerde , maar wat heeft ze nu eigenlijk allemaal al bereikt?

Pagina 1 van 4

Lees meer...

13 november, 2019
New Country Nieuws

CMA Awards 2019 - alles wat je moet weten

13 november, 2019
New Country Nieuws

Dolly Parton heeft# 1 hit te pakken met “Faith”

12 november, 2019
New Country Nieuws

Luke Combs en Eric Church met 'Does To Me'

10 november, 2019
Album Recensies

Album recensie: Miranda Lambert - Wildcard

­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok