fbpx

Interview met James Barker van de James Barker Band

Het is 2013 als James Barker samen met Connor Stephen, Taylor Abram en Bobby Martin de James Barker Band start. Vanuit Woodville (Ontario, Canada) schrijven ze feel good country nummers die je gegarandeerd mee gaat zingen. In 2015 winnen ze de ‘Boots and Hearts Music Festival Emerging Artist Competition’. Dit opent voor de band verschillende deuren. Ze mogen openen voor Thomas Rhett op het jaarlijkse ‘Canadian Country Music Festival’, krijgen een platencontract bij Universal Music Canada en mogen volledig verzorgd afreizen naar Nashville. Inmiddels hebben ze diverse prijzen gewonnen en wordt het tijd meer over ze te weten te komen.

Concertverslag: Logan Mize | Q-Factory Amsterdam 1 november 2019

Amsterdam, 1 november 2019... we komen even voor acht uur aan bij de Q-Factory in Amsterdam. Bovenaan de trap staat een klein groepje country-fans te wachten. Om acht uur mogen we doorlopen naar de zaal, waar volgens de aankondigingen om half negen het concert zal starten. Het is geen grote zaal en er is slechts een handjevol mensen. We zijn niet de enigen die ons afvragen of het zo zal blijven of misschien toch nog wat drukker wordt. Wat een verschil met het concert van Brad Paisley drie weken geleden!

zondag, 20 oktober 2019 08:44

Exclusief interview met Tenille Townes

Tenille Townes: ‘I’m so excited to meet everybody’

Tenille Townes verhuist op haar 19e van Grande Prairie (Canada) naar Nashville om daar een muzikale carrière op te bouwen. In haar geboortestad heeft ze haar sporen al verdiend. Niet alleen vanwege haar muziek, maar ook door haar grote hart. Dat men in Grande Prairie dol op haar is, blijkt wel uit het feit dat 140 mensen uit die plaats een vliegtuig charteren om in 2018 haar debuutoptreden in de Grand Ole Opry mee te maken.

vrijdag, 11 oktober 2019 11:05

Exclusief interview met Jordan Davis

Als we even voor half zes arriveren voor het interview met Jordan Davis staan er al twee rijen met countryfans te wachten. De VIP’s en de fans die, als vanavond om half acht de deuren open gaan, een goede plaats willen bemachtigen. Wij worden opgehaald en lopen door de nu nog lege concertzaal naar de kleedkamer van Jordan. Als we binnen komen, staat hij meteen op om ons te begroeten.

Clichématig starten we met de eerste vraag: Het is je eerste keer in Amsterdam, hoe bevalt dat tot nu toe?
Jordan begint meteen enthousiast te vertellen. Amsterdam bezoeken stond op zijn bucketlist. Hij heeft nog niet veel van Amsterdam gezien, maar tot nu toe vindt hij het geweldig. Om die reden hebben ze ook hun vlucht omgeboekt. In plaats van woensdagmorgen vliegen ze pas woensdagavond, zodat ze een dag langer hebben om Amsterdam te ontdekken.

Het is een bewolkte dinsdag in oktober en wij begeven ons richting Amsterdam. Countrymuziek wordt steeds populairder in Nederland en er worden meer en meer concerten gegeven. Vandaag is het concert van Old Dominion in de Melkweg - tot verbazing van de band zelf - uitverkocht. In het voorprogramma zullen we muzikaal worden verwend door Jordan Davis. Een rijzende ster in de countryscene.

Lees meer...

13 november, 2019
New Country Nieuws

CMA Awards 2019 - alles wat je moet weten

13 november, 2019
New Country Nieuws

Dolly Parton heeft# 1 hit te pakken met “Faith”

12 november, 2019
New Country Nieuws

Luke Combs en Eric Church met 'Does To Me'

10 november, 2019
Album Recensies

Album recensie: Miranda Lambert - Wildcard

­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok